Megszólalt Solti Ádám volt szeretője: elmondta, miért fordult ügyvédhez

Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán -
megcsalás szerető Solti Ádám szeretője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég robbant a megdöbbentő hír: Solti Ádámnak a felesége mellett hosszú ideig volt egy szeretője, akitől született egy kisfia. A gyermek már lassan kétéves. Mindez rendkívül fájdalmas a felesége számára, főleg annak fényében, hogy ők hosszú ideje próbálkoznak már a lombikkal, egyelőre sikertelenül. A színész drámai vallomása után most megszólalt a szerető is.

A Blikk találta meg Solti Ádám gyermekének anyját. A nő azt kérte, a nevét ne írják le.

Solti Ádám felesége, Berni megbocsátott a színésznek Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán

"Köszönöm és megértem a média érdeklődését, de a kisfiam létezése óta egyszer sem fordultam a sajtóhoz, sosem volt vágyam szerepelni, és ezután sem tervezem. Érthetetlen számomra, hogy Ádám miért érezte szükségét annak, hogy ezzel a személyes ügyével a sajtóhoz forduljon. Az általa elmesélt történetet más szemszögből ismerem, azt én nem kívánom a nyilvánossággal megosztani. Valóban született egy közös gyermekünk, akit egyedül vállaltam. Édesanyámtól és a teljes családomtól a kezdetektől fogva sok segítséget kapva, szeretetben és biztonságban nevelem őt. A kisfiam egy barátságos, kedves, nyitott, boldog teremtmény, és mindent megteszek, hogy ez így is maradjon" - nyilatkozta a színész egykori szeretője, aki elárulta azt is, hogy miért forndult bírósághoz. "Ádám megkeresésével egyedüli célom a gyermekem családi jogállásának tisztázása volt, hogy ne úgy nőjön fel, hogy „félig senkié"! Nem kértem gyerektartást, és azt sem, hogy a nevére vegye. Nem kommentálom számomra megdöbbentő és megalázó megnyilvánulásait. Nem értem a celebek, influenszerek világát, amitől távol is akarok maradni. Arra kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket, ezzel a témával kapcsolatban ez volt az egyetlen nyilatkozatom."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.