Solti Ádám felesége megbocsátotta, hogy a férje évekig szeretőt tartott: "Mindenki követhet el hibákat"

Forrás: Instagram/Solti Ádám -
Solti Bernadett feleség Solti Ádám szerető gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és felesége, Berni hosszú ideje próbálkoznak a közös gyermekkel, egyelőre sajnos hiába. Több sikertelen lombikkal a háta mögött elképzelhetetlenül fájdalmas lehetett Berni számára azt megtudni, hogy férjének már van egy kétéves gyereke a volt szeretőjétől: ám ő úgy döntött, megbocsát.

Nemrég robbant a megdöbbentő hír: Solti Ádámnak felesége mellett hosszú ideig volt egy szeretője, akitől született egy kisfia. A gyerek már lassan kétéves. Mindez rendkívül fájdalmas felesége számára, főleg annak a fényében, hogy ők hosszú ideje próbálkoznak már a lombikkal, egyelőre sikertelenül. Solti Ádám drámai vallomásban osztotta meg magánéleti drámájuk részleteit, felesége, Berni pedig úgy döntött, megbocsát neki.

Solti Ádám és felesége, Berni Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Tudom, a kisgyermek semmiről sem tehet. Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak. Mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt. Új fejezetet nyitottunk az életünkben, amelynek a kisfiú is a része lehet. Nyitott vagyok arra, hogy találkozzak a férjem fiával, hogy nálunk legyen, amikor már olyan nagy lesz, hogy az anyja nélkül jöhet. Mindannyian sérültünk a történtek miatt, de a gyermeket sajnálom a legjobban, mivel úgy látjuk, hogy az anyja számára nem az ő boldogsága, kiegyensúlyozott élete a legfontosabb, hanem az ellenem és ellenünk vívott harc" - mondta a Blikknek Berni. Ő és Ádám 2019-ben házasodtak össze egy titkos esküvőn, öt évvel a megismerkedésük után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.