Az indiai Uttarakhand államban élő házaspár, Sanjeev and Sadhana Prasad a jogi lépésektől sem riad vissza, amennyiben egyetlen fiuk és felesége egy éven belül nem ajándékozza meg őket egy kisbabával.

A szülők állításuk szerint vagyonokat költöttek fiuk amerikai pilótaképzésére, esküvőjét egy ötcsillagos szállodában rendeztették meg 2016-ban, valamint egy majdnem 30 millió forintot érő autóval és egy külföldi luxusnászúttal is meglepték őt és újdonsult feleségét. Mindezt abban a reményben tették, hogy a pár néhány éven belül unokával örvendezteti meg őket. 

A fiú, Shrey Sagar és szülei között azonban valószínűleg megromolhatott a kapcsolat, miután a férfi két évre kénytelen volt hozzájuk visszaköltözni és eltartatni magát, mert elvesztette az állását.

Sanjeev és Sadhana most a bíróság döntésétől várja az elégtételt: kikötötték, hogy amennyiben egy éven belül nem születik meg az unokájuk, több mint 240 millió forintnyi kártérítést követelnek fiuktól és feleségétől, mondván, hogy legalább anyagilag kárpótolják őket, ha már annyi szenvedést okoztak nekik. Sagar és neje egyelőre nem kommentálta a BBC értesüléseit.