Molnár Gusztáv exe megtörte a csendet: "Nem bírtam tovább elviselni, hogy nyilvánosan mocskolják gyerekemet az apja tettei miatt"

Instagram / Molnár Gusztáv -
Molnár Gusztáv Molnár Gusztáv bántalmazás Molnár Gusztáv öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, szakember kezeli az öngyilkossággal fenyegetőző, bipoláris depresszióval küzdő Molnár Gusztávot. A színészt korábban fia bántalmazásával vádolta meg volt felesége: ezért, majd mentális állapota miatt elveszítette a munkáit. Jelenleg - a gyámügy döntése szerint - a színész csak felügyelet mellett találkozhat a gyermekével, úgy tudni, Molnár szerint ez a "megzuhanása" oka. Ezzel kapcsolatban most exe, Ildikó kifejtette a véleményét. 

"Nem akartam többet nyilatkozni, mert úgy gondolom, hogy ez nem szolgálja a fiam érdekeit. Már januárban is csak azért voltam kénytelen nyílt levelemet közzétenni, mert nem bírtam tovább elviselni, hogy nyilvánosan mocskolják gyerekemet az apja tettei miatt, miután azért is őt állították be bűnbakként. Akármennyire is nem szeretnék, most megint meg kell szólalnom, mert elfogadhatatlannak tartom, hogy az ő érzéseit, a nevelőapja iránti szeretetét és a hatóság által elrendelt felügyelt kapcsolattartást teszik felelőssé Gusztáv újabb öngyilkossággal való fenyegetőzéséért, amihez semmi közünk nem volt! Nem lehet egy kisgyereket ilyen nyilvános érzelmi zsarolásnak kitenni, úgyhogy nagyon szeretném, ha az aktuális magánéleti drámájukba nem kevernék bele a fiamat! Éppen az ilyenektől akartam megvédeni" - nyilatkozta a Blikknek Ildikó, Molnár exe.

Instagram / Molnár Gusztáv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.