Lovasbemutatón kapták lencsevégre II. Erzsébetet - javul az állapota?

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson -
II. Erzsébet brit királynő lovaglás lovas bemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világszerte köztudott, hogy a britek hatalmas lóbolondok hírében állnak, ezt bizonyítja II. Erzsébet legutóbbi nyilvános megjelenése is.

A sajtó hónapok óta folyamatosan arról kénytelen beszámolni, hogy a Buckingham-palota egészségügyi okokra hivatkozva a királynő szinte minden hivatalos megjelenését és társasági eseményét lemondta. II. Erzsébet idén 59 éve először a parlamenti nyitóüléstől is távol maradt, beszédét fia, Károly herceg olvasta fel.

2022. május 13. - II. Erzsébet a Royal Windsor Horse Show-n Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson

Ezért is lepődött meg mindenki, mikor a hétvégén meglátták a 96 esztendős uralkodót a Royal Windsor Horse Show-n, ahol láthatóan remekül szórakozott, rossz közérzetnek és fájdalomnak nyoma sem volt rajta. A királynő kislánykora óta imádja a lovakat és kitűnő lovasnak mondják. Egyik saját hátasa, Balmoral Leia a hétvégi lovasbemutatón is szerepelt, sőt, trófeát is nyert büszke gazdájának – írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.