Gyász: meghalt a Vészhelyzet népszerű színésze

Fred Ward Vészhelyzet halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fred Ward, akit a rajongók többek között a Vészhelyzet című sorozatból és a Csupasz pisztoly 33 1/3 című filmből ismerhetnek, egyelőre tisztázatlan okok miatt elhunyt.

A színészt csaknem egy hete, május 8-án, 79 esztendősen érte a halál, de a hírt csak a napokban hozták nyilvánosságra. Ward skót-ír és irokéz indián származású szülők gyermekeként született Kaliforniában, és a színészi karrierje előtt egy ideig Alaszkában dolgozott favágóként, majd három évig a légierőnél szolgált – írja a TMZ.

Számos népszerű filmben szerepelt, köztük a Csupasz pisztoly 33 1/3 – Az utolsó merényletben, a Mindenütt nőben és A holló 3. – A megváltásban, utoljára pedig a True Detective második évadában játszott 2015-ben. Wardot egy gyermeke és özvegye gyászolja, halálának okáról nem kívántak nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.