Ma minden kiderülhet az ufókról: a Pentagon megnyitja az X-aktákat

Pentagon hírszerzés ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint a Pentagon nyilvánosságra hozza az ufóaktákat a mai napon. Az iratokban minden olyan információ szerepel, amit az elmúlt évtizedekben az amerikai hírszerzés összegyűjtött a földönkívüliekről.

A Pentagonban arra készülnek, hogy megnyitják az X-aktákat, ha pedig ez valóban megtörténik, akkor a világ végre megtudhatja, hogy tényleg léteznek-e a földönkívüliek. Az Egyesült Államok Kongresszusának számolnak be az USA hírszerzésének vezetői az elmúlt évtizedek tapasztalatairól, elmondják, mi az, amit eddig tudnak az ufókról. A mostani csúcstalálkozó több mint 50 éve az első, ami ezzel a témával foglalkozik, célja pedig az, hogy kiderítsék, mi áll az azonosítatlan légi jelenségek mögött.

Kiderülhet végre, hogy van-e élet a Földön kívül Fotó / 123RF

Adam Schiff kongresszusi képviselő, az Egyesült Államok hírszerzési bizottságának elnöke kijelentette: "Végre lehetősége lesz a nyilvánosságnak is arra, hogy közvetlenül a hírszerzéstől halljon korunk egyik legnagyobb titkáról. Vége lehet a titkolózásoknak és a spekulációknak."

Tavaly az Egyesült Államok kiadott egy jelentést, mely 2004 óta 144 azonosítatlan légi jelenséget listáz - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.