Baukó Éva nyilatkozott az autóbalesetéről: "Ki fog derülni az igazság"

Forrás: RTL2 -
Karambol Baukó Éva autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Baukó Éva csúnya autóbalesetet szenvedett, erről Facebook-oldalán számolt be. A celeb azt írta, hogy egy busszal ütközött össze, és mivel egyikük sem vállalta, hogy az ő hibájából történt volna az ütközés, rendőri intézkedésre is szükség volt. Senki nem sérült meg, Éva autója azonban összetört. 

"Szerencsére nem sérültem meg, még a légzsák sem nyílt ki, de az autóm eleje megsínylette az ütközést. Két szemtanú is volt, akik látták, hogy a buszsofőr rám húzta a kormányt, de ezt végül a vezető nem ismerte el. Rendőrt is hívtunk, ám mivel senki nem vállalata a felelősséget, kivizsgálják a baleset körülményeit" - mesélte Éva a Borsnak.

"A buszon volt kamera, amint megnézik a rendőrök, azonnal ki fog derülni az igazság. Addig viszont várunk" - tette hozzá.

Forrás: RTL2

"Tavaly volt egy balesetem, nem adtam meg a jobbkezet. Akkor azonnal vállaltam a felelősséget és elismertem, hogy hibáztam. Most is megtenném, de más a helyzet" - nyilatkozta a celeb, aki egykor halálos baleset résztvevője volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.