Megszólalt a McDonald's egykori dolgozója: döbbenetes dolgokról rántotta le a leplet

Fotó / Unsplash -
McDonald's gyorsétterem titok kitálal dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű gyorsétteremlánc egyik alkalmazottja megtörte a csendet és elárult néhány kulisszatitkot a hamburgerezőről.

A brit McDonald's egyik korábbi dolgozója számtalan tévhitről lerántotta a leplet. Mivel két különböző étteremben is megfordult, így testközelből láthatta, hogyan is működik a Meki, és pontosan tudja, hogy az egyes élelmiszerek milyen formában érkeznek, és mennyi minden kerül a kukákba.

Fotó / Unsplash

Emily elárulta, hogy sokszor azért nincs turmix a Mekiben, mert macerás a gép takarítása, vagy nemes egyszerűséggel nincs ideje elkészíteni azt a személyzetnek. A nő arra a kérdésre is válaszolt, hogy mi történik a reggelikkel 11 óra után. Elmondása szerint a dolgozók, amit csak lehet, megpróbálnak megmenteni, de így is a szemétben végzi az alapanyagok egy része.

A hamburgerekhez használt összetevőkről is őszintén beszélt. Emily felfedte, hogy minden hús, de a krumplik és a desszertek is fagyasztva érkeznek és a felhasználásig úgy is tárolják. A zöldségeket frissen, hűtve szállítják, kivéve a hagymát, amely gyorsan veszít a nedvességtartalmából, ezért azt hidratálniuk kell – idézte a Bors a volt mekis alkalmazottat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.