Lesz*rozták Kulcsár Edina szerelmét: heves vitát szült G.w.M legújabb bejegyzése

Forrás: G.w.M -
személyeskedés vita balhé komment G.w.M Kulcsár Edina nézeteltérés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő kedvese, G.w.M korábban már többször is megmutatta, hogy ha kell, beleáll a vitákba. Többször is összeszólalkozott már a kommentelőivel és saját oldalain, nyílt levelekben üzengetett exének, Nagy Melanie-nak is. Most viszont ismét a követőivel akadt össze.

A napokban nagy port kavart, hogy G.w.M üvöltve leállította az egyik koncertjét, a technikát hibáztatva lelépett a színpadról és elviharzott a helyszínről. A cserben hagyott rajongóktól végül közösségi oldalán kért bocsánatot, ám egymásnak ellentmondó részletek derültek ki a buliról és a nem működő hangtechnikáról.

"Körülbelül 3 percet kellett volna várnia, hogy újra minden tökéletesen működjön. Miután kijavítottuk a hibát, feljött a színpadra, leszámolt egy köteg pénzt, és hozzám vágta. Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe, úgy gondolom, mindenhol megeshet, hogy van egy kis technikai malőr"mesélte az ott dolgozó technikus.

Pár nappal az eset után sem csillapodnak a kedélyek, és G.w.M-nek sikerült legújabb posztjával olajat öntenie a tűzre.

Forrás: G.w.M

– teszi fel a kérdést saját oldalán, ami után elszabadultak az indulatok. A kommentelők egymás után támadják a fiatal rappert, aki pedig nem hagyja magát és a tőle megszokott vitriolos stílusban reagál a személyeskedő üzenetekre. Van dolga, hiszen a hozzászólók válogatott stílusban támadják.

– kérdezi egy másik hozzászóló.

"Te szerencsétlen bohóc, te! A közönség kegyéből élsz. Nem a közönség van érted, hanem te mulattatod a közönséget, akiktől te a pénzedet kapod vagy így, vagy úgy. Kicsit több alázat kellene" – írta az egyik hozzászóló, akinek személyesen üzent G.w.M.

– szemlézte a Ripost a heves kommentvitát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.