Mentő vitte el Bodrogi Gyulát: intenzív osztályra kerül a színész

Forrás: MTVA -
intenzív osztály Bodrogi Gyula kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályára került.

Bodrogi Gyula csütörtök hajnalban kezdett fulladozni, párja, Vass Angéla pedig azonnal Merkely Béla professzort tárcsázta, aki mentőt küldött a színészhez.

Bodrogi Gyula kórházba került Forrás: MTVA

"Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt" - mondta Vass Angéla, a színművész hűséges társa. "Kinyitottam az ablakot, de továbbra sem érezte jól magát, és ekkor telefonáltam Merkely professzornak, a Semmelweis Egyetem rektorának, aki a múltkor, május 18-án is gyakorlatilag megmentette Gyula életét. Gyuszi akkor is súlyos légszomjjal küszködött, hasonló tünetei voltak, mint most" - mondta az Indexnek Bodrogi Gyula párja. Kiderült, hogy a színművész tüdeje bevizesedett. Leszívták, és szerencsére már nincs életveszélyben. Párja azt mondta, az orvosok azzal bíztatják, hogy meg fog gyógyulni. Nemrég derült ki, hogy a színművész korábban is volt kórházban, akkor szintén Merkely professzor segített rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.