Megdöbbentő vallomás: majdnem meghalt a ValóVilág egykori szívtiprója

Forrás: Leo / Facebook -
betegség VV Leó Nagy Zsolt Leo életveszély Való Világ vallomás VV Leo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Zsolt Leót a 2004-es ValóVilágban ismerte meg az ország. Az egykori szívtipró most a Palikék világában mesélt jelenlegi életéről, és arról, hogy pár évvel ezelőtt majdnem meghalt.

VV Leo a ValóVilág után 15 évvel, 2019-ben, A Konyhafőnök VIP-ben tért vissza a képernyőre, majd 2021-ben a TV2 Totem című műsorában láthattuk. Nagy Zsolt imádja a természetet, és jelenleg filmezéssel foglalkozik. Kevesen tudják róla, de elvégzett egy madarász-iskolát is.

– mondta az egykori valóságshow-hős, aki élete egyik legnehezebb időszakáról is mesélt.

„Az a típus vagyok, aki soha nem tud hízni. Elkezdtem edzeni, 85 kiló volt a cél, gyúrtam, edzőterembe jártam, ott mondták, hogy ilyen-olyan szteroid majd milyen jó lesz. Én mindig nemet mondtam, aztán elpattant az agyam egy-két év után, és azt mondtam, hogy próbáljuk ki... Hat szemet kellett bevennem..." – kezdte Leo.

VV Leo Forrás: Leo / Facebook

„Nekem a májam amúgy is gyenge, mert van egy Gilbert-kórom, ami azt jelenti, hogy gyengébben emészt. Katona se lehetsz emiatt, ha éhes vagy, agresszív leszel. Én nem vagyok agresszív soha, de elvileg ez a háttere, hogy gyengébben emészt a máj. Amikor elkezdtem szedni ezeket a szteroidokat, pont akkor volt Hajdú Péternek egy műsora Ausztriában, és a májam nem bírta ezt a löketet. Jöttem hazafelé, és már viszkettem mindenhol.

Elmentem a kórházba, ahol mondták, hogy valami nagy baj van a májjal. Elkezdtem leépülni, 67-68 kilóig, a májam konkrétan leállt. Anyuék kint sírtak, az orvosok azt mondták nekik, hogy nem tudnak mit csinálni, várni kell, vagy meghalok, vagy nem. Azt mondták, hogy azért maradtam életben, mert annyira egészségesen éltem, hogy maradt egy-két egészséges sejt, így vissza tudott épülni"

– idézte fel a híresség a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.