VV Leo a Sláger TV autóbalesetéről nyilatkozott

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Sláger TV VV Leo autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forgatásról tartott hazafelé a Sláger TV stábja, köztük VV Leó is. Hátulról azonban beléjük csapódott egy autó, de szerencsésen megúszták a súlyos balesetet. Még  Leó szerint is csoda, hogy élnek.

Hétfő este szenvedett súlyos balesetet VV Leó és három operatőr kollégája. Budapest felé tartottak, amikor hátulról beléjük csapódott egy autó. Kisbuszuk megpördült, de ők súlyosabb sérülések nélkül megúszták a történteket. Természetesen mindenkit kivizsgáltak, de szerencsére senki nem volt életveszélyben. VV Leó szerint

az is csoda, hogy egyáltalán élnek.

VV Leo az autóbalesetükről nyilatkozott Forrás: GOOD PR SOLUTION

"Csoda, hogy túléltük. Hihetetlen, hogy viszonylag épen kiszálltunk a mikrobuszból. Remélem, hogy a szerdai napot már otthon tölthetem, de az orvosok még megfigyelés alatt tartanak.

Szerencsére a gerincem nem sérült, de agyrázkódásom van, ezt pedig komolyan kell venni.

Hálás vagyok, amiért mellettem van a családom, és szeretném megköszönni a rengeteg üzenetet és telefonhívást"mondta a Blikknek az egykori villalakó.

Szilágyi István csúnya sérülést szenvedett az arcánhttp://www.life.hu/drlife/20170322-szilagyi-istvan-komoly-monoklit-szerzett.htmlSzilágyi Istvánnak, vagy ahogy filmes szerepe után sokan ismerik, "Lópici Gáspárnak", egyre nehezebbek a mindennapjai: nem csak a szegénységgel és rossz egészségügyi állapotával kell megküzdenie, hanem az arcán éktelenkedő csúnya sérüléssel is. Dr. LifeOrigoGundel Takács Gábort síbalesete miatt újra meg kell operálnihttp://www.life.hu/drlife/20170322-gundel-takacs-gabort-sibalesete-miatt-ujra-meg-kell-muteni.htmlKarácsony után szenvedett síbalesetet Gundel Takács Gábor, akinek vállát most fémdarabok tartják össze. Nemsokára újra operálni kell, hogy teljesen felépülhessen. Dr. Life--Csuja Imre életveszélyben volt, lábon hordta ki az agyvérzésthttp://www.life.hu/drlife/20170322-csuja-imre-eletveszelyben-volt.htmlCsuja Imre őszintén nyilatkozott súlyos betegségéről, amit ő észre sem vett. Egy vizsgálaton derült ki, hogy agyvérzése van, amit lábon hordott ki. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoBB Évi nem költözhet haza a pszichiátriáról, mert nincs otthon vízhttp://www.life.hu/drlife/20170321-bb-evi-nem-koltozhet-haza-a-pszichiatriarol.htmlBB Évi évek óta küzd pszichés betegséggel, a valóságshow után teljesen összeomlott az élete. Az állapota mostanra javulni látszik, mégsem mehet haza. Édesanyja árulta el, miért kell még mindig a pszichiátrián élnie. Dr. LifeOrigoElképesztő méretű cisztát operáltak ki egy nőből: Durva fotók!http://www.life.hu/drlife/20170321-oriasi-ciszta-nott-egy-no-hasaban.htmlA fiatal mexikói nő életét egy brutálisan nagyra nőtt ciszta nehezítette meg. Dr. Life--Katerina Graham kórházba került http://www.life.hu/drlife/20170320-katerina-graham-allitolag-drogfogyasztas-miatt-kerul-korhazba.htmlEgyelőre nem tudni, hogy pontosan miért került kórházba a színésznő, de bizonyos információk szerint drogfogyasztás áll a háttérben. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.