Drámai vallomás: hetek óta nem látta családját a TV2 sztárja

TV2 Ázsia Expressz 3 forgatás Ázsia Expressz Nánási Pál család Ördög Nóra férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete nem találkozhatott családjával Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg is gőzerővel forgatja nagy sikerű kalandrealityjének, az Ázsia Expressznek új évadát. A munka pedig most hosszú időre elszakítja a szeretteitől.

Az Ázsia Expressz a TV2 egyik legsikeresebb műsora, melyben ismert emberek számukra ismeretlen országokon keresztülutazva küzdenek meg egymással a főnyereményért. A kalandreality első évadát a nemrég elhunyt Berki Krisztián és a Viszkisként elhíresült bankrabló, Ambrus Attila kettőse nyerte, míg a második szériát az a Horváth Gréta és Meggyes Dávid, akik év elején jelentették be a szakításukat.

Az új évadban Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalany - Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka versenyez.

A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti az epizódokat. Az extrém körülmények pedig nemcsak a műsor szereplőinek életét nehezítik meg, hanem a házigazdáét is. Ördög Nóra nem sokkal a forgatás megkezdése után ágynak esett, most pedig arról számolt be, hogy két hete nem ölelhette magához gyermekeit és férjét.

– teszi fel a kérdést Nóra, aki nemrég indította el YouTube-csatornáján vadonatúj videósorozatát, szúrta ki a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.