Ágynak esett Ázsiában Ördög Nóra: így érzi most magát a műsorvezető

betegség Ázsia Expressz 3 egészség Ördög Nóra megfázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hetekkel ezelőtt elkezdődött az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása, melynek most is Ördög Nóra a háziasszonya. Korábban beszámoltunk róla, hogy a műsorvezető aggasztó videóval jelentkezett be közösségi oldalán, amelyben teljesen elment a hangja, és rémesen érzi magát. Kiderült, hogy van most Nóra.

"Sajnos, megfáztam, a felső légúti megbetegedések pedig nálam gyakran a hangszálaimra húzódnak. Tudtam, hogy ha még erőltetem is, akkor elmegy a hangom. A stáborvosunk ellátott, én is bevetettem minden praktikámat, így már sokkal jobb állapotban vannak a hangszálaim, csak nem igazán volt lehetőségem pihentetni őket, hiszen a munkának mennie kell tovább" – árulta el a forgatás néhány perces szünetében Ördög Nóra, aki a legutóbbi szünnapját ágyban töltötte, próbált jobban lenni.

"Ugyanúgy próbálom ellátni a feladataimat, mint eddig, de nagyon zavar a hangom, mert tudom, hogy idegesítő hallgatni, és egy rajtam kívülálló ok miatt nem tudom a maximumot nyújtani. Ettől függetlenül nem estem szét, nem ijedek meg az ilyen helyzetektől, és szerencsére más tünetem nem volt" – tette hozzá Nóra, aki mögött ott áll egy támogató és együttérző csapat, akik hozzásegítik a gyors gyógyuláshoz.

Hogy hogyan éli meg a műsorvezető a családjának hiányát, az kiderül a teljes interjúból a Blikk oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.