Árpa Attila elmondta, dolgoznia kellett azon, hogyan küzdje le nárcisztikus oldalát és azon is, hogyan kezelje az indulatait.

Árpa Attila hamarosan az egész ország előtt keresi majd élete párját, mint mondta, ezzel a műsorral búcsúzik az ilyen jellegű tévés szereplésektől. Most elárulta, hogy sokat dolgozott egykor a személyiségén, nárcisztikus oldalán, és azon is, hogy tudja kezelni az indulatait.

Árpa Attila soha nem bántott nőtForrás: Árpa Attila/Instagram

"Nehéz egy nárcisztikus pszichopatának elmagyarázni, hogy igaza van, vagy rosszul reagált valamire. Az indulataimon nekem is túl kellett lépnem. Meg kellett tanulni a saját igazságomhoz való ragaszkodást és a büszkeségemet. Én is tudok indulatos és hirtelen haragú lenni: akkor történik, ha szándékosan bántani akarnak, felidegesítenek vagy igazságtalanságot érzek" - mondta a Hot! Magazinnak Attila. "És percekkel később meg is bánom. Ilyenkor elnézést kell kérni, belátni, hogy túlreagáltuk, és legközelebb emlékezni, hogy ne kövessük el újra ezt a hibát. Az önfegyelmet, a racionális gondolkodást elő kell venni, amikor elhomályosít a düh. Engem is nehéz megállítani, de bántani soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte, de ez más téma" - tette hozzá.