Johnny Depp nem győz hálálkodni: ezúttal kitartó rajongóinak üzent a világsztár

Forrás: AFP/2022 Getty Images/Drew Angerer -
rágalmazás rajongók Amber Heard üzenet tárgyalás Johnny Depp per rágalmazási per Amber Heard kontra Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és exfeleségének rágalmazási pere éveken át húzódott, ám az ügyet lezáró tárgyalássorozatra csak idén került sor. A végül Depp győzelmét hozó bírósági eljárás hetekre tematizálta a világsajtót, de nem sokan bíztak abban, hogy Heardöt találják majd bűnösnek.

Az erőszak vádja miatt Johnny Depp szinte minden munkáját elveszítette, már lekötött szerződéseket bontottak fel vele és senkitől sem kapott új feladatokat. Mivel bebizonyosodott, hogy egykori felesége, Amber Heard több pontban sem az igazat állította, könnyen elképzelhető, hogy újra megnyílik Hollywood kapuja a Jack Sparrow-t megformáló színész előtt.

Forrás: AFP/2022 Getty Images/Drew Angerer

Habár kollégái, barátai is elfordultak tőle, leghűségesebb rajongói a nagy bajban is kitartottak Depp mellett. Az ő támogatásukat és erejüket köszönte most meg a sztár egy hosszú üzenetben.

– idézte a Blikk a színész szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.