Nem tudják, miből fogják eltemetni a Balatonban megfulladt fiút: az anya megtörten nyilatkozott

Forrás: Tumisu/Pixabay -
halál fulladás Balatonaliga Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fiatal fulladt bele a Balatonba szombaton, holttsüket kedden találták meg. Egyikük családja nem tudja, miből fogják eltemetni gyereküket.

Szombaton két fiatal merült el a Balatonban, Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre, holttestüket kedden találták meg. A 17 éves Dávid édesanyja nyilatkozott, bele van betegedve a tragédiába, képtelen feldolgozni a család a történteket. "Nagyon hiányzik" - mondta az édesanyja az RTL Klubnak. Szerény anyagi körülmények között élnek, 8 gyereket nevelnek. A Balatonra sem tudtak leutazni szombaton a tragédia után. A 17 éves gyerek dolgozott a Balatonon, nem tudják, hogyan fogják eltemetni. A polgármester gyorssegélyt adott, hogy az apa most el tudjon menni a Balatonhoz, és megpróbálnak segíteni a temetés költségeiben is.

Képünk illusztráció Forrás: Tumisu/Pixabay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.