Asztalra állva, bikiniben táncolt Salma Hayek: fotósorozat készült a vadító mozdulatról

fotó hajó YACHT sztárok Salma Hayek bikiniben Salma Hayek tánc bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mexikói-amerikai színésznő az ötvenen túl is fiatalokat megszégyenítő formában van. Rendkívül aktív életet él és kalandjairól rendszeresen beszámol népes követőtáborának, annak a több mint 21 millió embernek, akik figyelik Hayek Instagramját.

Talán még a legrégebbi és leghűségesebb követőit is meglepte most Salma Hayek. Az 55 éves színésznő ugyanis egy vadító táncot lejtett, mégpedig egy luxusyacht egyik étkezőasztalán. A performanszhoz egy kétrészes lila biknit választott, a táncról pedig fotósorozat is készült. Ha a videóit nem számoljuk, akkor ez lett az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb posztja.

Hayek azonban nemcsak a szexi vagy extravagáns megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A színésznő ma is sokat dolgozik, csak tavaly négy új filmben láthatta őt a közönség. Salma viszont a mozivászon mellett a címlapokon is rendszeresen feltűnik: nem is olyan régen az egyik divatlap közölt róla és ritkán látott tizennégy éves lányáról egy gyönyörű fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.