Az öngyilkosságtól féltik az óvodást a buszban hagyó sofőrt: az anya minden rosszat kíván a férfinek

Forrás: Shutterstock -
buszsofőr Tomajmonostora kisbusz öngyilkosság tragédia sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia történt kedden Tomajmonostorán. A környező településeken élő gyermekeket óvodába szállító kisbuszon fent rekedt az egyik kislány, akire eszméletlen állapotban találtak rá órákkal később. Az orvosok még mindig a gyermek életéért küzdenek, miközben a vétkes sofőrt megtörte az eset.

Elképzelni is nehéz, hogy mit élhetett át a buszban rekedt, négyéves kislány. A félelem és pánik után hőgutát kaphatott. A hőségben szabadon parkoló kisbusz annyira felmelegedett, hogy a belsejében akár ötven Celsius fok is lehetett. Ez egy egészséges felnőttet is megviselt volna, nem csoda, hogy a gyermek eszméletét vesztette.

A megtalálása után mentőhelikopterrel szállították kórházban. Jelenleg Debrecenben, a gyermek intenzív osztályon kezelik.

– fakadt ki a Borsnak a dühös édesanya, aki a tragédia óta beszélni sem tudott még a kislányával. A nő reméli, hogy az, aki hibázott, elnyeri majd méltó büntetését.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A lap megkereste a kisbusz sofőrjének családját, ám a férfit nem találták, csak a fia volt hajlandó nyilatkozni a bulvárújságnak. A fiatal férfi elárulta, hogy édesapját nagyon megviselték a történtek és reagált azokra a pletykákra is, miszerint az öngyilkosságtól féltik a családfőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.