Király Viktorék Enrique Iglesias-szal találkoztak, kedves meglepetésben volt részük - Fotó

Enrique Iglesias Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A spanyol szívtipró 2018 óta először koncertezett hazánkban vasárnap este, a szerencsésebbek pedig már napközben összefuthattak vele a városban – így volt ezzel Király Viktor és családja is.

A Grammy-díjas sztár a show előtt egy belvárosi étteremben lazított, Viktorék ott szúrták őt ki, és mivel az énekes felesége, Király-Virág Anita Enrique hatalmas rajongója, természetesen közös kép is készült róluk, melyet ITT tekinthetsz meg. Ha ez nem lenne elég, a latin híresség a sztárpár kétéves kisfiával, Kolennel is lepacsizott, Anita persze ezt is dokumentálta pár fotóval, melyeket rögtön meg is osztott közösségi oldalán.

Király Viktor és Anita Forrás: Instagram

Ugyan Viktor nem kifejezetten rajong Enrique-ért, kedvese kérésének eleget téve mindketten tiszteletüket tették a koncerten, ahol, mint azt egynapos Insta-sztorijában kifejtette, inkább a bárpultot támasztotta az első sorban való csápolás helyett.

– idézte az énekes szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.