Menedékkérőnek hazudta magát egy színésznő, hogy fényűző bulin szórakozhasson

buli Dél-Afrika menedékkérő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiutasították és öt évre ki is tiltották a Dél-afrikai Köztársaságból Ieva Andrejevaite litván színésznőt, aki április végén magángéppel, vízum nélkül érkezett az országba, és arra hivatkozott, hogy az ukrajnai háború miatt menedéket szeretne kérni, majd később egy fényűző partin jelent meg.

A dél-afrikai belügyminisztérium hétfői bejelentése szerint Andrejevaitét érkezésekor tájékoztatták arról: öt nap áll rendelkezésére, hogy beadja menedékkérelmét, amely azonban soha nem érkezett meg a hatóságokhoz. Ezzel szemben nem sokkal később Rob Hersov helyi milliárdos üzletember fényűző partiján készült felvételeket töltött fel magáról a közösségi médiában, és a sajtóban is megjelentek a partin róla készült fényképek.

Magángéppel érkezett a színésznő - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Siya Qoza, a dél-afrikai belügyminisztérium szóvivője szerint a színésznő szándékosan hazudott arról, hogy miért akar beutazni az országba. A 33 éves színésznő többnyire litván és orosz nyelvű filmekben és sorozatokban szerepel - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.