Chernobyl: The Lost Tapes katasztrófa Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csernobili atomerőmű-balesetről minden lehetséges információt szeretnének megtudni az emberek, most eggyel ismét közelebb kerülhetünk az igazsághoz. Új dokumentumfilmben soha nem látott archív felvételeket mutatnak be. 

A csernobili atomerőmű-baleset 1986. április 26-án történt az ukrajnai Pripjaty és Csernobil városok melletti Vlagyimir Iljics Lenin atomerőműben. Ez az eset volt az egyik legsúlyosabb katasztrófa az atomenergia felhasználásának történetében. Ennek a tragédiának a történetét azóta sokszor feldolgozták, filmekben, sorozatokban mutatták be az eseményeket és azt a mérhetetlenül hatalmas pusztítást, amit a radioaktív sugárzás okozott. Az HBO most újabb dokumentumfilmet mutat be a katasztrófáról, melynek neve Chernobyl: The Lost Tapes, vagyis Csernobil: Az elveszett szalagok lesz. Ebben újonnan feltárt, archív felvételek lesznek láthatóak, valamint beszélgetések és interjúk azokkal, akik ott voltak az események közelében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.