Hajléktalanként töltötte az éjszakát a magyar zenész

hajléktalan Balázs Pali éjszakázás csöves énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Pali őszintén mesélt arról, hogy volt, amikor hajléktalanként, a szabad ég alatt töltötte az éjszakát.

Az énekes 20. jubileumi lemezén helyet kapott a Küzdj és harcolj című dal is, amelynek az az üzenete, hogy soha nem szabad feladnunk az álmainkat. Balázs Pali a dal kapcsán egy eddig sosem hallott történetet is elmesélt -írja a Bors.

"15 évesen kezdtem el gitározni, 3 évvel később beleszerettem egy profi hangszerbe, amit 1987-ben itthon nem, csak Nyugat-Berlinben lehetett kapni. Mindenféle német nyelvtudás nélkül indultunk el egy barátommal, hogy megváltsuk a világot. Hálókocsis vonattal érkeztünk Berlinbe, a helyi lakosok segítettek abban, hogy megtaláljuk a hangszerboltokat. Végül sikerült megvennem életem gitárját, de pénzünk már nem maradt a szállásra. Lement a nap, mire találtunk egy csendes parkot. Egy pingpongasztal melletti padra telepedtünk le, magamhoz öleltem a gitárt és megpróbáltam bóbiskolni. Éjfél körül leszakadt az ég, nem volt más választásunk: a pingpongasztal alatt húztuk meg magunkat és reggelig ott virrasztottunk" – emlékezett vissza Balázs Pali,aki azt is bevallotta, hogy ma már nem biztos, hogy hasonló bátorsággal vágna neki a kalandnak.

Forrás: Migleci Tanja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.