Brutálisan kivégezte lányát, miután meglátta egy férfival csókolózni

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság apa-lánya Irán családi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa annyira feldühödött, mikor meglátta 15 éves lányát egy férfival csókolózni, hogy brutálisan kivégezte.

Az iráni apa brutálisan kivégezte kamaszlányát, miután meglátta egy férfival csókolózni a dél-iráni Nurabad városának egyik parkjában. A 43 éves Mohammad Kazem Lashkari dührohamot kapott, és hidegvérrel lelőtte a lányát.

"Hazamentem és megvártam, amíg Ariana is hazaér. Összevesztünk, nagyon keményen megfenyegettem, mert nem tudtam elfogadni, amit láttam. Ariana ezután az anyám házába rohant, én pedig már nem tudtam uralkodni az indulataimon". Azért mentem oda a puskával, hogy ráijesszek. Csak meg akartam leckéztetni, nem pedig megölni, de akaratlanul is lőttem, ő pedig mozdulatlanul terült el a földön: azonnal meghalt" – emlékezett vissza Mohammad.

A nyomozás során a rendőrök a család szomszédait is kikérdezték, akiktől megtudták, hogy a 15 éves Arianát az apja elnyomta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.