Kőbányai tóba fulladt egy 16 éves gyermek: drónokkal is keresték a holttestét

Forrás: Shutterstock -
Appley Bridge drón Anglia vízbe fulladt tragédia fulladás bánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez volt az első tragédia a bányatónál, ráadásul már több gyermek is életét vesztette a nagyon mély vízben.

Július 9-én, szombaton érkezett a riasztás a Lancashire-i Tűzoltó- és Mentőszolgálathoz, hogy segítsék a helyi rendőrség munkáját, ugyanis egy kisfiú elmerült az angliai kisvárosnál, Appley Bridge-nél található kőbánya tavában. A helyi katasztrófavédelem három tűzoltóautóval, egy csónakkal és egy dróncsapattal is a helyszínre vonult, hogy felkutassák az elmerült testet.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A mindössze 16 éves fiút hamar megtalálták, de már nem tudták megmenteni az életét. A Sun információi szerint a tragédiát nem kezeli gyanús esetként a rendőrség, de a gyermek halálának okát a halottkém fogja megállapítani.

A lap kiemeli, hogy nem ez volt az első eset, hogy a városka bányatavában fiatalok életüket vesztették. 1999-ben egy 17 éves fiú, 2015-ben pedig egy 13 éves gyermek ugrott bele a tóba és merült a mélybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.