Borzalmas! A WC-n akarta lehúzni újszülött gyermekét egy kiskunfélegyházi nő

Forrás: Shutterstock -
Kiskunfélegyháza wc újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A WC-n próbálta lehúzni babáját egy 33 éves, alkohol- és pszichés problémákkal küzdő kiskunfélegyházi nő.

Az agyvérzés miatt fél oldalára lebénult Szabó István háztulajdonos és az őt gondozó ismerőse, Kékesi Piroska otthonában talált átmeneti szállásra a fiatal nő. A páros sejtette, hogy a fiatal nő terhes, bár ezt ő sokáig tagadta. Éppen egy hete, szombaton éjjel 11-kor azonban a kismama rosszul lett. Fájásai voltak és erősen vérzett, ezért berohant a fürdőszobába.

"Itt ült. Akkor én még nem láttam semmit, csak le volt húzva a nadrágja, csurom vér volt már itt minden, meg a WC is" – mondta Kékesi Piroska, aki azonnal hívta a mentőket. Visszarohanva a fürdőszobába látta meg, hogy a fiatal nő épp a WC kagylóban próbál lehúzni valamit. Azt hitte, hogy valamilyen rongyot, de megdöbbenve látta, hogy egy gyerek van a lefolyóban.

Forrás: Shutterstock

"Sokkot kaptam. Kiabáltam Pista bá'-nak, hogy gyere, mert baba van a WC-ben"

– mondta az RTL Híradónak asszony, aki úgy látta, hogy még élt a gyerek.

Már a megérkező mentők vették ki a babát a WC-ből, ám az újszülött nem mutatott életjeleket. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. A történtek tisztázása még folyamatban van és szakértők bevonásával vizsgálják az esetet, és azt, hogy a baba életképes volt-e egyáltalán - közölte hivatalosan a rendőrség.

A fiatal nőt nem vették őrizetbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.