15 év után véget ért Ullmann Mónika párkapcsolata

Forrás: Facebook/Ullmann Mónika -
párkapcsolat színház Szabó Máté Ullmann Mónika szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ullmann Mónikát jól ismerheti a tévénéző és a színházat kedvelő közönség is, ugyanis sokféle műfajban kipróbálta már magát. Miközben a színpadon szeret szerepelni, a címlapokon nem szívesen látja viszont magát, és ezért magánéletéről se nyilatkozik. Most azonban friss szakítása miatt mégis róla cikkeznek az újságok.

Mónika négy hónapja szakított párjával, Szabó Mátéval, akivel 15 éven át éltek együtt. A színésznő szívét a nála öt évvel fiatalabb, tehetséges színházi rendező rabolta el, aki többször is együtt dolgozott későbbi szerelmével. A több mint tíz évig tartó kapcsolatukról egyikük sem beszélt nyilvánosan, a szakításuk mégis meglepte a közönséget.

Forrás: Facebook/Ullmann Mónika

Sem Ullmann Mónika, sem egykori kedvese nem nyilatkozott a kapcsolatukról, egy neve elhallgatását kérő ismerős azonban tudni véli, mi vezethetett ahhoz, hogy elváltak az útjaik.

– árulta el a hot! magazinnak az informátor.

Az idei a sztárszakítások éve. Egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük, kik azok a híres magyarok, akik 2022-ben döntöttek a válás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.