Ló rohant az autónak Szekszárdon: a vétlen sofőrnek le akarták vágni a fejét

fenyegetés ló rohant az autónak polgárőrök Szekszárd baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házaspár gyanútlanul utazott autójával Szekszárd egyik utcájában, mikor az egyik pillanatban egy ló rohant oldalról a kocsijuknak. Fel sem tudták fogni a történteket, mikor a ló tulajdonosai megjelentek a kapuban: ám nem azért siettek, hogy segítsenek rajtuk.

A ló tulajdonosai azzal fenyegették a vétlen sofőrt és feleségét, hogy megölik őket, ha nem fizetik ki az állat értékét, azaz félmillió forintot. A ló egyenesen nekirontott a kocsi oldalának, így a férjnek esélye sem volt elkerülni a balesetet. Az állat csodával határos módon élve megúszta az ütközést, ám a jószág állapota nem érdekelte a tulajokat.

– mesélte a férj a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy egyre komolyabban fenyegették őt és a feleségét. A ló tulajdonosai nemcsak az autót, hanem a férfit is rugdosni kezdték és azt hangoztatták, hogy hozzák a machetét és levágják a nő meg a férj fejét. Az erőszakoskodók feltörték az autó bezárt ajtaját és akár tragédia is történhetett volna, ha nem lépnek közbe a polgárőrök.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek, mivel a nyitott ajtón keresztül, emberi felügyelet nélkül rohant ki a ló féktávolságon belülre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.