Elektromos cigi miatt rántottak kést Lipótvárosban: "Nem vagyok szívbajos, bármikor leszúrlak"

Forrás: Shutterstock -
késes támadás elektromos cigaretta rendőrség lipótváros Belváros Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két férfi szólalkozott össze Budapest belvárosában, amikor az egyikük kést rántott, majd a fegyvert az áldozat nyakához szorította. Azzal fenyegetőzött, hogy ha nem üríti ki a zsebeit, kioltja az életét.

Július 16-án éjjel, Budapest V. kerületében szólalkozott össze két férfi. Az egyikük kést rántott és leszúrással fenyegette az áldozatot, akit zsebei kipakolására kényszerített. A férfi engedelmeskedett és elővette zsebéből az elektromos cigarettáját. A rablást végül a sértett védelmére kelt társai akadályozták meg, akik sikeresen elűzték a támadót a helyszínről.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai a 21 éves Z. Dávidot fél órán belül azonosították, majd a kerületi kapitányságra előállították – írja a Police.hu. A feltételezett elkövetőt a nyomozók rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.