Pénzhajhász feni a fogát VV Fanni millióira - állítja a meggyilkolt lány édesanyja

pénzhajhász Novozánszki Fanni emlékmű VV Fanni gyilkosság Novozánszki Sándorné mellszobor VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után idén nyáron pont került az egykori reality-sztár gyilkossági ügyének végére. A bíróság első fokon bűnösnek találta a VV Fanni megölésével vádolt férfit, a lány édesanyja azonban még mindig nem tudja elfogadni, hogy gyermeke nincs többé.

Habár Novozánszki Fanni édesanyja tudja, hogy lányát már sosem látja élve, legbelül mégis reménykedik abban, hogy valami csoda folytán élve megkerül a fiatal, akinek a holtteste öt éve nem került elő. A gyilkosa ugyan tagadta az ellene felhozott vádakat, a bíróság a bizonyítékok fényében börtönbüntetésre ítélte a férfit, Fanni anyja, Katalin azonban így sem lehet teljesen nyugodt.

– mondta a Borsnak Katalin, aki lánya összes holmiját megőrizte. Néha azzal nosztalgiázik és vigasztalódik, hogy átnézi és szagolgatja Fanni egykori ruháit, parfümjét.

Korábban felröppentek olyan hírek, miszerint Fanni szülei lemondanak lányuk örökségéről, a közel ötmillió forintról, melyből egy magánszemély emlékművet szeretne állíttatni. Az édesanya szerint azonban mindez hazugság.

"Fanni azt kérte tőlem, hogy: édesanyám, akármi történik velem, a ruháimat, a holmijaimat, a parfümjeimet, a pénzemet senkinek ne add oda! Tartsd meg! Azt a pénzt senkinek nem fogom odaadni, mert tulajdonképpen nem egy híres ember vagy tudós a Fanni, hogy mellszobrot kellene neki állítani!"

– mesélte a lapnak az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.