Most érkezett a hír: VV Fanni gyilkosára ezt a büntetést szabta ki a bíróság

Forrás: shutterstock -
gyilkosság B. László VV Fanni gyilkosság bíróság ítélet VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot izgalomban tartotta az egykori villalakó gyilkossági ügye. Habár a lány holtteste az elmúlt öt évben sem került elő, a megölésével gyanúsított férfi ügyében ma ítéletet született a bíróságon.

A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsították, aki beismerte, hogy autójával ismeretlen helyre vitte az eszméletlen lányt, majd ott átadta egy szintén ismeretlen férfinek. A nyomozás során a rendőrség felderítette, hogy László a telefonján rákeresett olyan kifejezésekre mint "escort fiú", "bódítószer" és "vízihulla", és többször is ellenőrizte a nyilvános körözési listát.

Forrás: shutterstock

A vádlott a nyomozás során végig azt bizonygatta, hogy nem ölte meg Fannit, a bíróság azonban ma bűnösnek találta az egykori villalakó meggyilkolásában és életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a férfit. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat – írja a Blikk.

A gyilkossági ügyről írt cikkeinket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.