Szívszorító részletek: halála előtt napokig feküdt ájultan otthonában a magyar futball-legenda

Forrás: Csepel/Facebook -
halál futball-legenda gyász focista Kardos József legenda szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, 62 éves korában elhunyt Kardos József. Most kiderült, hogy a magyar futball-legenda halála előtt napokig ájultan feküdt otthonában, és magányosan halt meg.

Mindössze 62 éves korában elhunyt a magyar foci legendás alakja, Kardos József. Az egykori focista régóta betegeskedett, gond volt a szívével és a veséjével, a magánélete pedig romokban hevert. Kardos néhány héttel ezelőtt az egyik barátjának azt mondta, hogy ha az orvosokra hallgatna, már rég nem is kellene élnie.

Az egykori válogatott futballista beletörődött abba, hogy magányos, és korábban ezzel kapcsolatban így fogalmazott:

"Annyira megszoktam már a magányt, hogy talán nem is tudnék elviselni senkit magam mellett."

Barátai próbáltak vigyázni rá, úgy óvták, ahogy csak lehetett.

"Könyörögtünk neki mindig, ne falja állandóan a süteményeket, igyon kevesebbet. Talán a szívműtétje után mondta először nekem: vigyázni fogok magamra, jobban odafigyelek majd, megígérem..."

-mesélte Nagy Antal, Kard egyik legjobb barátja a Blikknek.

Forrás: Csepel/Facebook

"Kard otthon lett rosszul. A fürdőszobában esett össze és sajnos ennek következtében súlyos fejsérülést szenvedett. Napok óta fekhetett otthon ájultan, eszméletlenül, amikor a szomszédok, miután nem adott életjelet magáról, rátörték az ajtót. Kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre a fején. De a beteg szíve nem bírta és már nem tért magához. Karácsony előtt egyszer már rosszul lett és ugyanígy összeesett, de akkor a lépcsőházban megtalálták és időben kórházba került. Felfoghatatlan a halála."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.