Majka és Curtis háborúja: kitálalt egy stábtag - Ezért mehetett szét a zenészpáros

Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal később, miután Curtis és Majka útjai kettéváltak, Curtis kitálalt: elmondta, miért történt a szakítás. Majka nem hagyta szó nélkül egykori zenésztársa szavait, most pedig egy zenekari stábtag szólalt meg az ügyben. 

"Inkább nem is beszélünk róla, nem akarjuk, hogy ezzel is csak nehezebb legyen neki. Majka tényleg őszintén szereti és a barátjának tartja Attilát, így már az egy komoly, a gyomorszájra mért ütés volt a számára, ahogy ő kiszállt a produkcióból. A nyilatkozatait pedig egyszerűen úgy éli meg, mintha kést szúrtak volna a hátába, és még meg is forgatnák. Egyik pofon a másik után... Ez egy nagyon jó, összetartó csapat, mindenki nagyon szereti a másikat, tényleg sokunknak hatalmas csalódás, ahogy Curtis viselkedik. Nem csak Majkának, de a csapat más tagjainak is. Persze, ezt most még nehéz megmondani, de nehéz elképzelni, lehet-e visszaút ebből a szituációból" – mondta el a Blikknek egy stábtag és hozzátette, hogy már régóta volt feszültség az alkotópáros tagjai között, aminek pénzügyi okai is lehettek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.