Komoly döntést hozott Berki Krisztián édesanyja: nem vár tovább Mazsira

Fotó: Koncz Márton - Origo -
halál Mazsi anya Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián édesanyja nem vár tovább arra, hogy megtudja, mi okozta a fia halálát: maga deríti ki. 

Belefáradt a várakozásba Berki Krisztián édesanyja, ugyanis még mindig nem tudja, mi okozta fia halálát. Úgy gondolja, a lezárásban ez az információ sokat segítene neki. "Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért..." - mondta korábban. Pedig Berki Mazsi nemrég utalt arra, hogy ő már tisztában van azzal, mi volt a halál oka, de Berki Krisztián édesanyjának nem árulták el; ezért úgy döntött, hogy maga deríti ki.

Berki Krisztián édesanyja tudni akarja, mi okozta a fia halálát Fotó: Koncz Márton - Origo

"A szülőnek eleve joga van tudni, hogy mi áll egy boncolási jegyzőkönyvben, ha úgy tetszik, több is, mint egy hozzátartozónak. A rokonság, vagyis a vér szerinti leszármazás erősebb jog, mint a házastársi. Ha az édesanya tudni szeretné, hogy mi áll benne, egyszerűen kikérheti azt a megfelelő hatóságtól" - mondta dr. Gerencsér András, ügyvéd.

"Kicsit neheztelek Mazsira, megmondom őszintén, mert nem mutatta még meg a papírt. Igenis szeretném látni, és most, hogy már tudom, hogy jogom van hozzá, meg is fogom nézni azt a jegyzőkönyvet. Tudnom kell, hogy miért halt meg a gyermekem. Fogom magam és elmegyek személyesen a boncolási jegyzőkönyvért" - mondta a Borsnak Krisztián édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.