Palikék Világa by Manna Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Palikék Világa by Manna videosorozat vendégeként Berki Mazsi elmondta, egyelőre nem szeretne férje, Krisztián halálának pontos körülményeiről beszélni. 

"Nem tudom, hogy mikor tud az ember ebből felébredni, hogy felébred-e valaha. Ez egy olyan rémálom, ami örökké tart. Mindenről ő jut eszembe.... És annyira érzem őt... Sokan azt gondolják, hogy megőrültem. De ha valakit elveszít az ember, akivel nagyon sokat együtt volt, az érzi a lelkét (...) Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok (...) Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni" – mondta, de azt is elárulta, hogy érezte, hogy baj lesz.

"Én nagyon sokszor mondtam neki, hogy merje megmutatni a gyenge, a valódi emberi létét... aki nagyon kedves és kicsit meg tud inogni... Én például azt is megosztom, amikor nem vagyok jól. De sokan nem... Nem szabad félni, hogy gyengének lássanak minket. De az utóbbi időben voltak már ilyen posztjai – például a házasságunkkal kapcsolatban. Ő felvállalta, hogy ő is ember. Vannak érzései, és ezeket kiengedte. De ő nem igazán szeretett beszélni a problémáiról" - tette hozzá.

Mazsi arról is mesélt, hogy milyen kislány volt, milyen iskolába járt és milyen tervei, vágyai voltak korábban.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.