Berki Krisztián édesanyja: "Titkolóznak előttem, miért halt meg a fiam"

Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapja már, hogy meghalt Berki Krisztián. Az édesanyja, Júlia asszony képtelen feldolgozni egyetlen gyermeke elvesztését, és még mindig nem tudja, mi okozta Krisztián halálát.

Berki Krisztián édesanyja úgy gondolja, segítség lenne számára, ha tudná, miben halt meg a fia. Bár Mazsi ismeri a halál okát, azt nem osztotta meg a gyászoló édesanyával. A fiatal özvegy már korábban megkapta a halottvizsgálati bizonyítványt, és a napokban a Palikék Világa By Manna Hova tűnt? című műsorában is utalt arra, hogy tudja, mi vezetett a tragédiához.

Berki Krisztián édesanyja fia temetésén Fotó: Koncz Márton - Origo


"Előttem is titkolóznak, miért halt meg a fiam, de nem értem, hogy miért... Pedig szeretném tudni, mi volt a konkrét, kiváltó oka a fiam tragédiájának, de még nekem se árulta el senki"
- mondta a Blikknek Júlia asszony. A lap megkereste Mazsit is, de ő újra megerősítette, úgy érzi, még nem jött el az ideje annak, hogy beszéljen az okokról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.