Tippek, amiket tarts szem előtt Black Friday idején

Forrás: Freepik -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mitől válik sikeressé a vásárlás? Attól, hogy gyors? Eredményes? Idegeskedéstől mentes? Meg persze nélkülöz mindenféle negatív, külső hatást? Igen, vélhetően ezek együttesen oda vezetnek, ahol a beszerzés nem egy nyűg vagy egy muszáj, hanem maga az izgalom, és az öröm! Még akkor is, ha éppen mindenki akciózási lázban ég!
Forrás: Freepik

Érdemes rákészülni a nagy pillanatra?

Igen, a Black Friday egy évben csak egyszer érkezik el, és talán ezért, talán az ünnep közelsége miatt ténylegesen milliókat tart lázban. Így aztán, amikor kezdetét veszi az „őrület”, akkor mindenki azonnal akar mindent. A legjobb tehát, ha egy kis tudatossággal megspékelve ezt a folyamatot a stressz végérvényesen távozik a képletből. Mert ha nincsen frusztráció, ha nincsen idegeskedés, akkor az ajándékok beszerzése már eleve egy ünnepi eseménnyé léphet elő. Mert valójában is az. Hiszen egymásnak örömöt szerezni hatalmas kegy, aminek a súlyát érdemes átérezni, mert amúgy páratlan alkalom! De ez csak akkor valósulhat meg, ha nincsen mérgelődés vagy éppen türelmetlenkedés.

Jó ötlet az előre tervezés?

A lehető legjobb! Ez az a tipp, ami aranyat ér! Ha nagyjából előre megvannak azok a termékek, amik a befutók, akkor az akciózás idején nincsen más hátra, mint a kosárba rendezés. Vagyis nem akkor kell kitalálni az ezernyi terméket szemlélve, hogy vajon kinek-mi a nyerő. Ráadásul ebben az átgondolatlan beszerzésben van egy óriási hibafaktor. Mivel sietni kell, ezért majdnem biztos, hogy valaki, valami kimarad a folyamatból. Annál pedig nincsen dühítőbb, amikor egy nappal az akciózások lezárulása után ugrik be, hogy bizony lett volna még mit beszerezni.

Szóval az első tipp, hogy megéri előre kigondolni, hogy nagyjából mik azok a termékek, amik jöhetnek! Nyilván a nézelődés során erősen esélyes, hogy ez a felsorolás bővül, de ez már nem probléma, hiszen az alap adott, amire az egész vásárlás támaszkodhat.

Érdemes az oldalon a profilt előre elkészíteni és a szállításra vonatkozó adatokat megadni, így konkrétan maga a megrendelés folyamata lerövidíthető mind energiában, mind időben. Arról nem is beszélve, hogyha mindenki az utolsó utáni pillanatban szeretne regisztrálni, akkor a rendszer lassulása ugyan nem kőbe véshető, de azért eléggé esélyes következmény.

Jó ötlet az előre kigondolt ajándékoknak kicsit utánanézni, összehasonlító oldalakon tájékozódni, mert elképzelhető, hogy számtalan variáció bukkanhat még fel, amik joggal tarthatnak számot a beszerzésre. Nyilván még a legnagyobb tech-rajongók sem ismerhetnek minden egyes készüléket, tehát ez a típusú tájékozódás mindenképpen kifizetődő stratégia.

Nem kell mindent egy napra hagyni?

Nem! A legfontosabb jó tanács, hogy a fekete péntek nem egyetlen napot jelent. Hanem egy hetet. Úgyhogy, ha például hosszú a bevásárló lista, akkor a kosár tartalma szakaszosan is összeállítható. Felesleges fáradtan, kimerülten a géphez ülni, mert így a frusztráltság alapjáraton borítékolható. Ellenben, ha van idő mindenre, akkor az idegeskedés nem juthat főszerephez, és nem marad más, mint az elégedettséget adó siker!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.