Cápák támadtak rá egy 8 éves kisfiúra: cafatokban lógott a hús a lábáról

Forrás: Shutterstock -
támadás Cápa dajkacápa bahamák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyolcéves brit kisfiút támadtak meg cápák a Bahamákon. A gyerek azt kiabálta édesapjának, hogy nem akar meghalni.

A 44 éves brit apa, Michael három gyerekével indult álomnyralásra a Bahamákra. Befizettek egy kirándulásra is, amelynek során az egyik lagúnában cápákra lettek figyelmesek, amik emberek között úszkálnak. Úgy döntöttek, csatlakoznak az élményhez.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Hirtelen rémült sikolyt hallottam, és láttam, hogy több tucat cápa köröz Finley körül" - számolt be a történtekről az apa. "Folyton azt kiabálta, apa, nem akarok meghalni" - folytatta Michael. Finleyt végül testvére, Lilly rángatta ki a vízből. A kisfiú lábáról cafatokban lógott a hús, több órás műtétre szorult. A család azóta hazatért, a kisfiú egyelőre tolószékben van. Az apa dühös az idegenvezetőkre, mert állítása szerint azt mondták, hogy a dajkacápák biztonságosak, ellenben a túravezetők szerint a család olyan lagúnában úszott, ami nem volt része a kirándulásnak, ráadásul nem is volt velük idegenvezető - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.