Csuti sem hagyta szó nélkül Kulcsár Edina tévés szereplését

Forrás: Szabo András Csuti -
TV2 Dancing with the Stars Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 a hét elején leplezte le, hogy kik lesznek azok a hírességek, akik táncparkettre lépnek majd a Dancing with the Stars ősszel érkező harmadik évadában. A meglepő névsort látva sokan nemtetszésüknek adtak hangot, míg sokan kíváncsian várják az új zsűrivel érkező showműsort.

A versenyzők között ott lesz Rubint Réka, Csobot Adél és Kulcsár Edina is. A kommentelők azonnal támadásba lendültek és nem kímélték az egykori szépségkirálynőt sem. A hozzászólók szerint Edina majd a műsorban fog szembesülni azzal, hogy sokan mennyire nem kedvelik őt, de többen pont Kulcsár miatt kapcsolnak majd oda a táncos műsorra.

Forrás: Szabo András Csuti

Így tesz vélhetően Csuti is, ugyanis Instagram-oldalán az egyik követője kérdésére elárulta, hogy ő bizony egykori feleségének, gyermekei anyjának fog drukkolni.

Az év elej Csuti és Kulcsár Edina szakításától volt hangos, azonban mára szent a béke közöttük, és mindketten egy új személy oldalán találták meg a boldogságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.