Egy tréfa miatt verte halálra barátját egy férfi Tarpán - Két gyerek maradt félárván

agyhalott agyonverte Tréfa dohánybolt verekedés árva Tarpa kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves áldozat meg akarta tréfálni egy barátját, ezért amíg az a dohányboltban volt, bekente ragasztóval a sörét. Az haverja emiatt olyan dühös lett, hogy ököllel kezdte ütni társát.

A háromgyerekes áldozat 18 éves fia szemtanúja volt, ahogy apja eszméletét vesztve összeesik, és a betonba veri a fejét. A kiérkező mentősök az ájult férfit Nyíregyházára szállították kórházba, ahol aztán 3 nap múlva meghalt.

Forrás: Shutterstock

Felesége a Tényeknek elmondta, hogy hétfőn hajnalban érdeklődött telefonon a kórházban, ahol közölték vele, hogy férje agyhalott.

Az asszony azt is elmondta, hogy nem érti, hogy férje gyilkosa miért nincs még börtönben:

"Kint van, jön-megy, mintha mi sem történt volna. A legdühítőbb, hogy nem viszik be, még mindig kint van, és két gyerek siratja az édesapját, és a hozzátartozók, barátok, rokonok. Nem értjük..." - nyilatkozta, és azt is hozzátette, hogy férje jó szakember és kiváló családapa volt. "Soha senkit nem bántott, és a gyerekeit pedig imádta - mondta megtörten a 42 éves áldozatról özvegye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.