Figyelmeztetés: az M1-esen már több kilométeres a torlódás

Forrás: -
torlódás M1-es autópálya Útinform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Útinform közzétette, milyen közlekedési viszonyokra lehet számítani. Van, ahol több kilométeres a torlódás.

Erősödik a forgalom az M3-as autópályán a városközpont irányába, az M0-s autóúti csomóponttól befelé már telített sávokon autózhatnak. Az M0-s autóút teljes szakaszán és mindkét irányban fennakadás nélkül lehet közlekedni.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál 4-5 km-es a kilépésre várakozó járműsor hossza. Az M2-es autóúton, a Vác végcsomópont felé vezető oldalon, a 46-os km-nél műszaki hibás jármű okoz útszűkületet.

Képünk illusztráció Forrás:

Az M44-es autóúton, a Hármas-Kőrös hídján meghibásodott a dilatációs szerkezet. Délután 4 órától megváltozott forgalmi rendben lehet autózni Kunszentmárton térségében, hiszen a Lakitelek felé tartó oldalt már zárva tartják, a forgalom pedig irányonként egy-egy sávon, a Békéscsaba felé tartó oldalon halad a 49-es és az 54-es km között.

A 10-es főúton, Tokod belterületén a 43-as km-nél lévő vasúti átjárót felújítják, ezért azt lezárták. A forgalmat az átjáróval párhuzamosan kiépített terelőútra irányították.

A Tisza alacsony vízállása miatt a tiszadobi kikötőben a túlméretes járműveket nem tudják a komppal átszállítani a túloldalra. Kerülni Tiszaújváros felé, a 35-ös főúti Tisza híd felé lehet. A pontonhídon az átkelés 10 tonna össztömegig továbbra is zavartalan - írja a Útinform.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.