Botrány Budapesten: német herceget vert össze és rabolt ki egy bűnbanda

Forrás: Northfoto -
Frédéric von Anhalt rablás Duna-part Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garázdaság miatt indított nyomozást a rendőrség, miután a napokban egy ötfős rablóbanda megtámadta a budapesti Duna-korzón Gábor Zsazsa özvegyét, Frédéric von Anhalt herceget.

A 79 éves üzletembertől elvették értékeit, köztük egy 11 millió forintot érő karórát is, melyet Zsazsától kapott.

Gábor Zsazsa és Frédéric von Anhalt Forrás: Northfoto

„Szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamint a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvédkórház ügyeletére" – részletezte Von Anhalt, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét.

Az üzletember először nem akarta jelenteni a rablást, mint mondta, nem hiányzott neki a bírósági procedúra, továbbá támadói bosszújától is tartott. Amikor azonban kopogtattak nála a nyomozók és kifaggatták őt, felbátorodott és mégis megtette a feljelentést – tájékoztatta a Blikket a BRFK Kommunikációs Osztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.