"A barátaim eszméletlenül feküdtek a földön" - durva dolgot állít a bulihajón megvert ausztrál fesztiválozó

Forrás: Bors -
Sziget Fesztivál balhé bulihajó verekedés fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, az idei Sziget fesztivál sem múlt el balhé nélkül: a Hajógyári-sziget körül közlekedő bulihajón a biztonsági őrök és a fesztiválozók között tört ki verekedés.

A megvert ausztrál fesztiválozó tagadja, hogy molesztálta az Európa bulihajón dolgozó hölgyeket, pedig az esemény lebonyolításáért felelős cég azt állítja, hogy a részeg fesztiválozóki nzultálták a nőket, és a biztonsági őrök csak őket akarták megvédeni.

„Egy olyan külföldi csapat volt a hajón, amelynek tagjai ittasan fogdosták a személyzet női tagjait és a női vendégeket is. Többszöri kérés után sem hagyták abba a női vendégek zaklatását" – nyilatkozták az Indexnek a szervezők. A Bors a reptéren érte el a verekedés egyik ausztrál sérültjét, Michaelt, aki tagadja, hogy barátaival molesztálta volna a hajón lévő hölgyeket.

Michaelt az Európa bulihajón verték meg a biztonságiak. Forrás: Bors

„Nem fogdostunk senkit!

Jó volt a hangulat a hajón, de amint kikötöttünk, eluralkodott a káosz. Mindenki elindult a lépcsők felé, hogy elhagyja a fedélzetet. Ekkor azonban a biztonságiak elkezdtek egyre agresszívebben viselkedni, lökdösték le az embereket a hajóról. Engem is meglöktek, ekkor odafordultam az őrhöz, és közöltem vele: nyugodjon meg, nekünk is az a célunk, hogy minél hamarabb lejussunk a fedélzetről. Tényleg csak jelezni szerettem volna, hogy nem kell az erőszak, ekkor azonban az egyik biztonsági őr megütött.

Mire körbenéztem már tömegverekedés tört ki, a barátaim eszméletlenül feküdtek a földön, és még a páromat is megütötték, pedig ő csak engem akart védeni"

– fogalmazott a 29 éves Michael, majd hozzátette, hogy mire sikerült leszállniuk a hajóról, megérkeztek a rendőrök, akik kihallgatták, majd 12 órára őrizetbe vették őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.