Gond van a Facebookkal: szinte minden felhasználót érint a probléma

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Hakan Nural -
gond Idővonal probléma Facebook Facebook-probléma bejegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat nem az eddig megszokott látvány fogadott szerda reggel a Facebookon. A világ egyik legnagyobb közösségi médiás platformjával valami baj lehet, ugyanis a bekövetett oldalak posztjai helyett ismeretlen emberek bejegyzéseit látja mindenki - szerte a világon.

Több felhasználónál is jelentkezett már a probléma, miszerint a Facebook-idővonalat elárasztották az ismeretlen emberek posztjai. Az idővonalon rendes esetben az általunk követett oldalak bejegyzéseit, valamint az ismerőseink fotóit, szöveges üzeneteit láthatjuk, ez azonban augusztus 24-én reggel megváltozott.

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2021 Anadolu Agency/Hakan Nural

A Verge nevű külföldi portál is beszámolt a különleges Facebook-hibáról, melynek hatására nem a követett oldalak hivatalos posztjait, hanem az oldalra mások által posztolt képeket, videókat látjuk.

A kis hibában sokan azonnal meglátták a lehetőséget, ugyanis a világsztárok milliós eléréssel rendelkező oldalain keresztül így eljuttathatják üzeneteiket a világon bárhová. Legyen szó vicces fotókról, vagy támogatáskérésről, most bárkinek a posztját milliók kapják meg.

A hiba okára egyelőre még nem derült fény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.