Az amerikai kormány elhallgatja az igazságot a földönkívüliekről: ezt állítja egy tudós

immunológus Egyesült Államok UFO Amerika UFO-észlelés Garry Nolan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Stanford Egyetem Orvosi Karának vezetője nemcsak neves immunológus, hanem a földönkívüliek kutatója is. Garry Nolan nemrég sarkos véleményt fogalmazott meg, melyben bírálta az amerikai kormányzatot, mely szerinte eltussolta az eddigi UFO-észleléseket.

Az Egyesült Államok kongresszusa elé került egy olyan törvényjavaslat, amit ha elfogadnak, akkor lehetővé válik, hogy az UFO-észlelésekkel kapcsolatos meghallgatások nyilvánosak legyenek. A szemtanúknak eskü alatt kellene vallaniuk arról, mit láttak vagy tapasztaltak, így meg lehetne akadályozni, hogy a kényes ügyeket szőnyeg alá söpörjék a döntéshozók.

Illusztráció Fotó / 123RF

Nolan szerint hamarosan kiderül, kik voltak azok, akik az eddigi észleléseket eltussolták, és titoktartási megállapodást kötöttek a szemtanúkkal. A törvényjavaslatról azonban még nem született döntés – írja a Bors a DailyStar cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.