Gyász! Öngyilkos lett a magyar topmodell

modell öngyilkosság vonat Szőnyi Ildikó autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szándékosan hajtott autójával a vonatsínekre Nyúlnál vasárnap este Szőnyi Ildikó modell, aki a '80-as években járt karrierje csúcsán.

A Blikk értesülései szerint a manöken súlyos egészségügyi és magánéleti problémákkal küzdött, ezért dobhatta el magától az életét. A baleset a 82-es főút vasúti átjárójában történt Győr és Nyúl között – Szőnyi Ildikó a sorompók lezárulta előtt szánt szándékkal parkolta le gépjárművét a síneken, ezután megvárta az érkező vonatot. Bár a nőt a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból, az életét a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.

15 évig modellkedett a '80-as évek szépségkirálynője - Szőnyi Ildikó Forrás: Blikk

A néhai modell Facebook-oldala tanúsága szerint nem érezte jól magát az utóbbi időben. Augusztus 27-én, halála előtt egy nappal megkérte követőit, hogy ne írjanak neki, továbbá megosztott egy képernyőfotót egy emésztőrendszeri fertőzésről szóló cikkről.

Szőnyi Ildikó az 1980-as évek egyik ismert modellje volt. Első fotózására alig 17 évesen, a Gabi-Mami újság szerkesztőségében került sor. Később Bacsó Béla fotóművész készítette el első címlapfotóját. Az Ez a Divat című magazin hasábjain is megjelentek róla készült képek. Karrierje során több fürdőruha-, illetve fehérnemű-fotózáson vett részt, valamint divatbemutatón is láthatta őt a közönség. Nemcsak idehaza, Amerikában és Görögországban is modellkedett, 15 éves pályafutása lezárását követően pedig sminkesnek állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.