Megszólalt Azahriah barátnője: erre kéri a lányt, akivel megcsalta őt az énekes

Luna szexbotrány Azahriah szexbotránya Azahriah üzenet Azahriah barátnője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban egyre többekhez jutott el az a videó, amely Azahriah egyik legutóbbi koncertjén készült. A fiatal énekes az egyik dal közben ugyanis annak a lánynak üzent, méghozzá elég élesen, akivel májusban egy ToiToi-vécé mögött megcsalta a barátnőjét.

A szexbotrány pedig továbbgyűrűzik, ugyanis nemrég Azahriah barátnője is szót kért, és nyílt üzenetet küldött Laurának, akit sok helyen csak az énekes szeretőjeként emlegetnek. A lány ugyanis az eset óta többször is nyilatkozott a médiának és egy hosszabb interjút is adott az egyik netes műsornak. Ez a felvétel pedig újra és újra szembejön Azahriah barátnőjével, Lunával.

Azahriah https://www.instagram.com/azahriah_official/

"Viszont azok a dolgok, amiket ő csinál már hónapok óta, az rosszul esett. Olyan szinten, hogy folyton fel van emlegetve a téma. Az, hogy ő erről interjút adott, szembe jött velem nap mint nap, ez nem volt kellemes. Az, hogy az emberek mit mondanak róla, azt nem tudom befolyásolni... Látom, hogy milyen kommenteket kap, ez tényleg kicsit sok lehet, főleg neki. Én csak annyit kérhetek, hogy próbáljuk meg elfelejteni ezt az egészet, ne tartsuk életben a témát. Szerintem ez mindenkinek egy nagyon rossz időszak volt, úgyhogy zárjuk végre le"

– idézte a Ripost Lunát, aki hosszú videóban fogalmazta meg gondolatait. A lány reagált kedvese koncertjére is, melyen állítólag Laurát minősítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.