Kómában a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője: motoros gázolta el

Forrás: TV2 -
kóma Bognár János Sztárban sztár leszek! versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olaszországi nyaralásán érte súlyos baleset Bognár Jánost, aki tavaly tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában. A Thomas Anders-imitátorként is ismert előadót röviddel megérkezése után ütötte el egy motoros, azóta mélyaltatásban tartják.

Bognár János kedvenc énekesét, a Modern Talking frontemberét utánozva lépett színpadra az előző Sztárban Sztár leszek! évadban. Nem menetelt sokáig a versenyben, de így is fürdőzhetett a sikerben, sőt egyszer találkozhatott is imádottjával, Thomas Andersszel. Most azonban nem az ismertségért, hanem az életéért küzd az előadó.

Bognár János, a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője Forrás: TV2

János barátaival utazott Olaszországba, ahol három héttel ezelőtt elgázolta egy motoros. János egyedül ment sétálni a városban, de egyszer csak nyoma veszett. Az ismerősei hiába hívták a férfit, nem sikerült elérniük, majd mikor mégis felvette a telefont, egy olasz nő szólt bele a készülékbe. Ekkor derült ki, hogy János kórházba került, ám sokkal nagyobb a baj, mint elsőre sejtették.

A baleset során súlyosan sérült Bognár János koponyája és a tüdejének 80 százaléka. Az orvosok a napokban megpróbálták felébreszteni a mélyaltatásból, de a férfi egyelőre nem reagált semmire – számolt be a hírről a Tények Plusz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.