Nyár után néhány nappal karácsonyi lázban ég az ország

Forrás: Shutterstock -
karácsony karácsonyi vásárlás ünnepek ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy-két nappal ezelőtt ért véget a nyár, de a boltok polcain már megjelentek az idei első karácsonyi árucikkek. Bár sokakat meglepett, hogy szenteste előtt négy hónappal már ráhangolódhat a karácsonyra, vannak, akik már belevetették magukat a vásárlásba. 

Alig köszöntött be a szeptember, a boltok polcain már megjelentek a karácsonyi égősorok, dekorációk, különdéle díszek.

Ráadásul már most igen széles a kínálat: termetes világító szövethóember, LED-fényes drótszarvas, asztali „Merry Christmas" feliratú dekoráció, műhó, színváltós apró karácsonyfa, ünnepi fényű drótkoszorú, karácsonyfára aggatható fényfüzér, világító „jéggyöngyös" ágak, hólabda, téli táj-, illetve karácsonyi meseváros-sziluett... - írja a Ripost.

karácsony dísz Forrás: Shutterstock

Ami az árakat illeti: az aprócska, átlátszó műanyag, színváltós LED-karácsonyfa 290 forint, akárcsak a dekorációs műhó, a 10-es karácsonyi LED-sor 630, az asztali „Merry Christmas" felirat 1600, a különböző LED-es sziluettes karácsonyi dekorok 1290, 1590 és 2490 forintos áron mozognak. A világítós „jéggyöngyös ág" 1590, a nagyobb LED-es hóember, illetve a világító drótszarvas 2490 forintot kóstál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.